• Globko
  • koš

KONTAKT

Gašper Kromar: 031/780-829

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

Razpis prostih delovnih mest

 

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest

 

Delo preko študentskega servisa

 

Študentu ponujamo zanimivo in razgibano delo v prijetnem delovnem okolju in dobrem kolektivu. Narava dela je pomoč pri vodenju vadbe košarke šolskih otrok in mlajših selekcij. Iščemo študenta, ki že ima izkušnje na tem področju, zaželjena pa je tudi licenca. 

Če te zanima opisano delo, nam lahko pošlješ prošnjo na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Prostovoljstvo

 

 Naš klub je nastal na podlagi veliko prostovoljnega dela naših članov. Prednosti ki jih prostovoljstvo prenaša je veliko, saj prinašajo pomembne delovne izkušnje, ki so lahko v bodoče pomoč pri iskanju zaposlitve, poleg tega pa obogatijo osebno rast in dajo možnost za spoznavanje novih ljudi z vseh področij. Ker delamo veliko na področju razvoja, so dodatne izkušnje in ideje ali pa preprosto voljnost do dela in pridobivanja novih izkušenj vedno dobrodošle. Prostovoljec je lahko vsak, ki je dopolnil 16 let. Zainteresirani nam lahko pišejo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.